vakantiewoning in Suriname

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Paramaribo, Suriname?

Woonhuis  heeft  vakantiewoningen in de omgeving van Hermitage, Zorg en Hoop, Kwatta, Uitvlucht, Tammenga en Beekhuis voor kort maar ook voor langer verblijf. Niet alleen de vakantiewoning maar ook de omgeving voelt veilig aan daarnaast zijn er ook winkels en restaurants in de buurt.

Woonhuis vraagt geen extra kosten voor administratie, Wifi of Nutsvoorzieningen. Als u een aanvraag via de mail of Whatsapp stuurt, krijgt u binnen 24 uur een antwoord op u vraag. Woonhuis heeft de huizen geheel in eigen beheer dus er is geen tussen persoon.

Stel dat u voor de eerste keer gaat dan zult u merken dat Suriname veel te bieden heeft.

– Door de interessante geschiedenis van het land spreekt vrijwel iedereen Nederlands. Zeker in de steden spreekt iedereen de Nederlandse taal, zelfs ook in het binnenland. Overigens is Nederlands de voertaal, maar er worden ook andere talen gesproken, Spaans, Portugees, Engels en lokale Sranantongo dus wees niet bang dat je het gevoel zal hebben dat je niet in het buitenland bent.

– Suriname ligt in noorden van het werelddeel Zuid-Amerika en het heeft een tropisch klimaat met een gemiddelde dagtemperatuur van 27° Celsius. Door het altijd koele briesje is het goed uit te houden. Van april tot augustus heb je de grote regen tijd,  zelfs als het regentijd is zul je volop zonneschijn aantreffen. Een Suriname vakantie is altijd zonnig!

– Meer dan 80% van Suriname is bedekt met tropisch regenwoud, waarvan het grootste gedeelte nog onaangetast is. Dit Amazonewoud, Het tropisch regenwoud moet je minstens een keer in je leven hebben gezien!

– Dit prachtige land heeft ook heel veel dieren onder andere de brulapen in de oeroude bomen, is een overweldigende ervaring! Daarnaast vindt je ook gigantische zeeschildpadden, rotshanen of een luiaard en nog veel meer unieke natuurfenomenen.

– In Suriname heerst een cultuur van no span (maak je niet druk). Voor gestresste Nederlanders van wie het hoofd, soms overloopt is dat een ware verademing. Het is even aanpassen, maar de relaxte manier van leven in Suriname zal je absoluut bevallen.

– In Parimaribo kun je heerlijk shoppen in het centrum. Je vindt er allerlei bazaars, juweliers, kledingzaken en warenhuizen. Ook de grote overdekte markt in het centrum mag u niet missen.

– ‘s Avonds kun je je storten in het bruisende uitgaansleven van de stad. Er zijn diverse discotheken zoals, Upstairs, ZSA ZSA, Starzz, millennium, bleubell, de waag, Havanna lounge en nog veel meer clubs waar je tot de vroege uurtjes kan feesten. Je kunt ook een terrasje pakken rond de omgeving van Torarica en T’ Vat.

– Wil je avontuur, dan kunt je ook tripjes boeken naar het binnenland.

Door de bijzondere geschiedenis van Suriname is het land een smeltkroes van culturen geworden. Het onderscheid tussen allochtoon en autochtoon bestaat niet in Suriname.

En nog veel meer waarom Suriname de ideale vakantie locatie is kunt u zoeken op Surinaamse sites. www.huishurensuriname.nl verhuurt voor kort en lang verblijf.