HUREN VOOR VAKANTIE

Woonhuis “Huis Huren Suriname” heeft diverse vrijstaande woningen in Paramaribo

Wilt u met uw gezin, vrienden of een reispartner verblijven in Suriname, grijp dan u kans en reserveer bij Woonhuis “Huis Huren Suriname”. De vrijstaande woningen van Woonhuis “Huis Huren Suriname” liggen in veilige buurten en zijn ook nog betaalbaar. Daarnaast  zijn de woningen met dievenijzer beveiligd, met een druk op de remote bedient u  de rol poort en de garagedeur, en u staat binnen een minuut veilig  in de woning. Ook hoeft u niets mee te nemen want de woning is compleet ingericht. Winkels, restaurants en bus verbinding zijn in de buurt. Daarnaast heeft Suriname u veel te bieden:

– Door de interessante geschiedenis van het land spreekt vrijwel iedereen Nederlands. Zeker in de steden spreekt iedereen de nederlandse taal, zelfs ook in het binnenland. Overigens is Nederlands de voertaal, maar er worden ook andere talen gesproken, spaans portugees, engels en lokale sranang tongo dus wees niet bang dat je het gevoel zal hebben dat je niet in het buitenland bent.

– Suriname ligt in noorden van het werelddeel Zuid-Amerika en het heeft een tropisch klimaat met een gemiddelde dagtemperatuur van 27° Celsius. Door het altijd koele briesje is het goed uit te houden. Van april tot augustus heb je de grote regen tijd,  zelfs als het regentijd is zul je volop zonneschijn aantreffen. Een Suriname vakantie is altijd zonnig!

– Meer dan 80% van Suriname is bedekt met tropisch regenwoud, waarvan het grootste gedeelte nog onaangetast is. Dit Amazonewoud, Het tropisch regenwoud moet je minstens een keer in je leven hebben gezien!

– Dit prachtige land heeft ook heel veel dieren onder andere de brulapen in de oeroude bomen, is een overweldigende ervaring! Daarnaast vindt je ook gigantische zeeschildpadden, rotshanen of een luiaard en nog veel meer unieke natuurfenomenen.

– In Suriname heerst een cultuur van no span (maak je niet druk). Voor gestresste Nederlanders van wie het hoofd, soms overloopt is dat een ware verademing. Het is even aanpassen, maar de relaxte manier van leven in Suriname zal je absoluut bevallen.

– In Parimaribo kun je heerlijk shoppen in het centrum. Je vindt er allerlei bazaars, juweliers, kledingzaken en warenhuizen. Ook de grote overdekte markt in het centrum mag u niet missen.

– ‘s Avonds kun je je storten in het bruisende uitgaansleven van de stad. Er zijn diverse discotheken zoals, Upstairs, ZSA ZSA, Starzz, millennium, bleubell, de waag, Havanna lounge en nog veel meer clubs waar je tot de vroege uurtjes kan feesten. Je kunt ook een terrasje pakken rond de omgeving van Torarica en T’ Vat.

– Wil je avontuur, dan kunt je ook tripjes boeken naar het binnenland.

Door de bijzondere geschiedenis van Suriname is het land een smeltkroes van culturen geworden. Het onderscheid tussen allochtoon en autochtoon bestaat niet in Suriname.

En nog veel meer waarom Suriname de ideale vakantie locatie is kunt u zoeken op Surinaamse sites.

Reserveren